Ekipe kluba
PIONIRI
KADETI
JUNIORI
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
SKUPŠTINA KLUBA
STRUČNI KADAR
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

O NAMA


PRVI april 2008. godine i PRVA velika odluka u životima dva, donkihotovski raspoložena prijatelja!

- DOSTA JE BILO BORBE SA VETRENJAČAMA!

Zasukani su rukavi i tako je krenulo!


SEZONA 2008/09

U sezoni 2008/09 nastupamo sa dve takmičarske selekcije u kategoriji PIONIRA. Za to vreme je isplivao kvalitet u svakom pogledu, čime smo i želeli da se razlikujemo od drugih. Usledila su priznanja kvalitetnom radu tako što je jedan broj igrača pozvan u regionalne selekcije grada Beograda.

Mesec maj 2009. godine je doneo i prvi trofej u vitrine kluba. Osvojeno je prvenstvo Beorgrada u kategoriji PIONIRA. U celoj takmičarskoj sezoni, selekcija dečaka u kategoriji U14 pretrpela je samo dva poraza i trijumfalno stigla do cilja.

Za nepunih mesec dana, krajem juna, stiglo je još jedno priznanje kvalitetnom radu. Na turniru svih nacija u Austriji, u gradu Klagenfurtu, u konkurenciji timova iz zemalja sa izuzetnom košarkaškom tradicijom, osvojena je najsjajnija medalja. Time je krunisana jedna izuzetna sezona koju su imali dečaci rođeni 1995. godine.


SEZONA 2009/10

U novu takmičarsku sezonu ulazimo sa još više ambicija. U planu je nastup u tri takmičarske kategorije u kvalifikacijama za kvalitetne lige, JUNIORI (U18), KADETI (U16) i PIONIRI (U14). U drugom stepenu takmičenja pridružiće im se još neki timovi koji će se takmičiti u istim kategorijama ali u regionalnim ligama.

Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.